Täyteaineen poisto liuottamalla

Täyteainehoito huulille

Täyteaineen poisto Hyalasella

Puhdas hyaluronihappotäyteaine voidaan poistaa halutulta alueelta erikoislupavalmiste lääkeaineella, Hyalasella. Komplikaatiot täyteainehoitojen kanssa ovat nykyään valitettavan yleistä. Yleisimpiä kosmeettiisia komplikaatioita ovat huulissa rajojen yli levinnyt täyteaine tai ajan saatossa täyteaine on voinut kapseloitua. Täyteainetta voi olla myös liikaa, tai toimenpide ei ole muuten esteettisesti onnistunut. Harvinaisempia komplikaatioita ovat pistokset kasvojen valtimoon tai laskimoon (verisuonikomplikaatio), tällöin Hyalase poisto suoritetaan välittömästi komplikaation ilmaantuessa.

Täyteaine poistetaan liuottamalla hyaluronidaasi erikoislupavalmisteella. Hoidon toteutus tapahtuu aina asiaan perehtyneen lääkärin toimesta. Useimmiten poistoon riittää yksi kerta, mutta joskus se tulee toistaa. Poiston vaikutus käynnistyy välittömästi. Täyteaine sulautuu pois viimeistään kahden viikon kuluessa.

Skinovalla poiston suorittaa plastiikkakirurgian erikoislääkäri Elina Savikkomaa.

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram