Silmänympäryshoidot

Sunekos

Sunekos on injektiohoito, jossa hyödynnetään aminohappojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ja sen synergiaa hyaluronihapon kanssa palauttamaan ihon laadun ja tasapainon.

Sunekosin ainutlaatuisen koostumuksen on tutkimuksissa osoitettu pystyvän stimuloimaan dermiksen fibroblasteja, jotka tuottavat sekä kollageenia että elastiinia, nämä ovat kaksi tärkeää ihosolujen uusiutumisen elementtiä. Tämän prosessin ansiosta Sunekos ehkäisee ikääntymistä luonnollisella tavalla ja kasvojen luonnollisen muodon suhteen.

Sunekosia voidaan käyttää kaikille ihotyypeille ja kehon eri alueille, kuten kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille. Se on erityisen tehokas muuten vaikeasti hoidettavilla alueilla, kuten otsassa ja silmänympärysalueella pussien ja tummien silmän- alusten vähentämiseksi.

Hoito tehdään n. 3 kertaa 2 viikon välein. Jatkohoidot noin puolenvuoden välein.

Sunekos on erinomainen silmänympärysiholle, mutta sitä voidaan toteuttaa mesoterapiana koko kasvoille, kaulalle, decolteelle tai käsille.

Mesoterapia

Yleisiä kysymyksiä Sunekosista

Kauanko tulos kestää?
Hoidon vaikutus kestää potilaasta ja ihon laadusta riippuen keskimäärin kuusi kuukautta ennen kuin hoito uusitaan.

Mitkä ovat Sunekoksen tärkeimmät edut?
Sunekos hoidot korjaavat ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Sunekos on esteettisen lääketieteen ainoa luonnontuote, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa samalla kun se palauttaa volyymin menetyksen ja parantaa ihon kimmoisuutta luonnollisella tavalla ja ilman synteettisiä lisäaineita.

Voitko palata töihin / arkeen heti hoidon jälkeen?
Voit palata suoraan normaaliin toimintaan heti lukuunottamatta silmänympäryshoitoa, joka voi aiheuttaa tilapäistä turvotusta, joka voi kestää 24-72 tuntia. Liikuntaa ja auringonottoa suositellaan kuitenkin välttämään, kunnes turvotus on laantunut.

Kuinka kauan hoito kestää?
Riippuen siitä, mitä aluetta hoidat, hoidot tehdään 3-4 kertaa 1-2 viikon välein. Jokainen hoitokerta kestää keskimäärin noin 15 minuuttia.

RRS® HA EYES on kehitetty silmänympärysihon hoitoon

RRS HA EYES on injektiohoito, joka suoritetaan ihoon pienin injektiopistoksin. Hoito on tarkoitettu erityisesti vähentämään silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä. Se pehmentää pinnallisia ryppyjä ja hoitaa tummuutta silmänalusiholla, kosteuttaa ihoa ja antaa raikkaammaan ulkonäön.
RRS HA Eyes -hoidossa silmänympärysihoon injektoidaan aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa, peptidejä ja aminohappoja. Näin riittävä määrä tehoaineita saadaan täsmällisesti juuri sinne, missä iho niitä tarvitsee: epidermiksessä ja dermiksessä.

Hyvien tulosten takaamiseksi suositellaan hoitoa aina sarjahoitona 3-5 krt / 1-2vkon välein.

Mustelmat ovat mahdollisia hoidon jälkeen ja niihin on hyvä varautua.

Hyvä tietää

Kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen

  • Saunomista sekä hikiliikuntaa tulisi välttää 24 tuntia
  • Vältä kasvojen pesua ja turhaa koskettelua 4-5 tuntia
  • Meikkiä tulisi välttää 12 tuntia
  • Mustelmiin ja turvotukseen tulee varautua, joten hoitoa ei suositella juuri ennen juhlia

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram