Täyteainehoidot

Täyteainehoidot huulten täyteläistämiseen, ikääntymismerkkien häivyttämiseen ja kasvojen muotoiluun

Ajan myötä kasvojen iho ohenee, menettää kimmoisuuttaan ja kasvojen piirteet muuttuvat. Helppo ja turvallinen hoito näihin iän tuomiin, ei toivottuihin muutoksiin ovat täyteainehoidot. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa, palauttavat menetettyä volyymia sekä häivyttävät ikääntymisen merkkejä tehokkaasti mutta turvallisesti. Hoidoilla voidaan mm. häivyttää juonteita ja ryppyjä, täyteläistää huulia, sekä korostaa kasvonpiirteitä kuten poskia ja leukalinjaa.

Täyteaineet poistuvat kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan mukana, joten pysyvän lopputuloksen saamiseksi täyteainehoito on uusittava viimeistään vaikutuksen loputtua. Kaikki täyteainehoidot ovat toimenpiteinä nopeita ja palautumisaika on hyvin lyhyt eli käytännössä voit jatkaa normaalia elämääsi heti hoidon jälkeen.

Täyteainehoito huulille

JUVÉDERM®

Käytössämme on maailman johtava täyteainemerkki  JUVÉDERM®, joka on FDA:n hyväksymä sekä CE -merkitty täyteaine.

Hyaluronihappoa sisältävät JUVÉDERM® täyteaineet ovat injektoitavia geelejä, joita käytetään kasvojen täyteläisyyden lisäämiseen tai palauttamiseen. Täyteaineiden koostumus vaihtelee, joten eri aineita käytetään kasvojen eri osiin esimerkiksi korostamaan kasvonpiirteitä, luomaan symmetriaa, täyttämään juonteita ja syviä ryppyjä tai korostamaan tiettyjä kasvojen osia, kuten huulia.

Olemme erikoistuneet koko kasvojen täyteainehoitoihin, jossa huomioidaan koko kasvojen ikääntymismuutokset, anatomia, asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Koko kasvojen täyteainehoito voidaan jakaa useammalle käynnille, kaikkea ei tarvitse tehdä yhdellä kertaa.

Sairaanhoitajan konsultaatio on välttämätön ennen täyteainehoitoa. Annamme konsultaatiokäynnillä  arvion käytettävästä ainemäärästä sekä hoidon kustannusarvion.

Kasvojen täyteainehoidot ja konsultaatio

Täyteainehoidot ovat pistoshoitoja, joilla voidaan muotoilla ja korostaa kasvojen piirteitä. Tulokset voivat kestää jopa 9-24 kuukautta, valitusta hoidosta ja hoitoalueesta riippuen.

Täyteaineet lisäävät volyymia alueille, joista sitä puuttuu. Niillä voidaan mm. kohottaa poskia, muotoilla leukalinjaa, tasoittaa juonteita, ja tehdä huulista täyteläisemmät.

Vaikka haluaisit parannella vain yhtä kasvojesi aluetta, hoitaja voi ehdottaa myös muita alueita auttaakseen sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen.
Hoitaja laatii hoitosuunnitelman yksilöllisten toiveidesi perusteella ja kertoo mitä tuotteita tulosten saavuttamiseen vaaditaan. Lisäksi määritetään myös, kuinka paljon kutakin tuotetta on tarpeen käyttää.
Tämän vuoksi konsultaatio ennen kasvojen täyteainehoitoa on tärkeä, jotta voimme luoda sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman ja antaa hoidosta kustannusarvion.
(Poikkeuksena huulten täyteainehoidot eivät välttämättä vaadi erikseen konsultaatiota)

Varaa maksuton sairaanhoitajan konsultaatio, pääset kuulemaan lisää täyteainehoitojen mahdollisuuksista!

Täyteaineet voivat auttaa palauttamaan iän tuomia muutoksia kasvoilla seuraavasti

 • Kohottamalla iän myötä menetettyä volyymia kasvoilla
 • Muotoilemalla leukalinjaa ja leukaa
 • Parantamalla silmänalusihoa ja silmänympärysjuonteita
 • Kohottamalla ja korostamalla poskia lisäämällä niiden täyteläisyyttä
 • Pehmentämällä ja häivyttämällä suupielten marionettipoimuja
 • Lisäämällä ja korostamalla huulten täyteläisyyttä sekä parantamalla huulten symmetriaa
Lue lisää konsultaatiostamme

Hyvä tietää

Ennen täyteainehoitoa

Ennen hoitoa hoitaja keskustelee kanssasi terveydentilastasi, halutusta tuloksesta, hoidon sopivuudesta sekä mahdollisista haittavaikutuksista. Keskustelun aikana käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Keskustelun pohjalta tehdään hoitosuunnitelma, tutustutaan valittuun aineeseen sekä otetaan ennen-kuvat. Ennen hoitoa voimme tarvittaessa tehdä pintapuudutuksen (huulet).

 • Suosittelemme tulemaan toimenpiteeseen ilman meikkiä, niin sen poistamiseen ei kulu toimenpideaikaa. Mikäli sinulla kuitenkin olisi meikkiä, iho puhdistetaan perusteellisesti ennen hoidon aloittamista.
 • Vältä veren hyytymistekijään vaikuttavia lääkityksiä noin 7 päivää ennen toimenpidettä, sillä aiheuttavat mustelmaherkkyyttä (Aspiriini, Burana, jotkin luontaistuotteet kuten Omega3 ).
 • Jos olet sairastanut huuliherpekseen, hoitoaikaasi täytyy siirtää kun tilanne on rauhoittunut (huulten täyttö).
 • Mikäli olet flunssainen, hoitoaikasi tulee siirtää ajankohtaan kun olet terve.
 • Syö hyvin ennen toimenpidettä, jotta verensokerisi olisi hyvällä tasolla ettei aiheudu huonovointisuutta hoidon aikana. Lisäksi emme suosittele syömään heti toimenpiteen jälkeen infektioriskin vuoksi.

Hoitoa ei tehdä, mikäli sinulla on jotakin alla olevista:

 • Raskaus ja imetys
 • Autoimmuunisairaudet (keskustele hoitajasi kanssa)
 • Antibioottikuurit
 • Flunssa
 • Diabeetikko, jolla hoito epätasapainossa
 • Alaikäinen, ikäraja K18

 

Täyteainehoidon jälkeen

Hoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa näkyä pieniä kohoumia pistoskohdissa. Lisäksi voi esiintyä lievää punoitusta, mustelmia, turvotusta, aristusta, kutinaa tai kihelmöintiä. Nämä ovat ohimeneviä sivuvaikutuksia ja ovat hyvin tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Sivuvaikutukset häviävät yleensä muutamassa päivässä. Mustelmat voivat joskus kestää hieman pidempään. Suosittelemme varaamaan hoitoajan hyvissä ajoin esimerkiksi ennen juhliasi, niin sivuvaikutukset ovat hävinneet niihin mennessä.

 • Voit palata normaaliin sosiaaliseen elämään heti käsittelyn jälkeen.
 • Vältä koskettelemasta hoidettua aluetta ensimmäisen kuuden tunnin ajan.
 • Vältä ruokailua heti toimenpiteen jälkeen (huulten käsittelyssä).
 • Turvotusta voit vähentää pitämällä pistoalueella kylmää/viileää kevyesti noin 10min kerrallaan.
 • Vältä meikkiä 12 h hoidon jälkeen
 • Saunaa tulisi välttää 1-2 viikkoa hoidon jälkeen
 • Ei hikoilua/treeniä 24h hoidon jälkeen
 • Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan käynnin yhteydessä. Noudatathan aina saatuja ohjeita.

Mikäli huomaat jotain normaalista poikkeavaa tai olet epävarma, ota yhteys meihin.

info@skinova.fi
050 5903071

Ajanvaraus

Varaa aika

Varaa maksuton konsultaatio

Tarjoamme sinulle aina veloituksettoman konsultaation ennen kuin aloitamme hoidot kanssasi!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää millaisia vaihtoehtoja pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle.


chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram